Stoppen met roken

Al jaren lang heb ik geprobeerd te stoppen met roken, heel veel hulp middelen geprobeerd. Toch lukte het mij maar niet om die drang de baas te worden, in middels is het vandaag dag 7 dat ik gebruikmaak van mijn ismoker. Gisteren liquid van colinss binnen gekregen, voeld ook heerlijk zacht in mijn keel.

Op dat 1 rookte ik zo’n 20 sigaretten op een dag, dag 2 rookte ik nog maar 4 sigaretten op en dag, dag 4 rookte ik nog maar 3 sigaretten op een dag, dag 6 heb ik 2 sigaretten gerookt en 3 trekje van de niet opgerookte sigaret.

Door mijn copd werd ik altijd wakker met heel veel hoesten, deze ochtend werd ik eens wakker zonder te hoesten. En heb vanochtend een mijn dosering van mijn medicatie aan gepast, ben erg benieuwd in hoevere dit positief effect heeft.

Voor het eerst in aldie jaren heb ik een positief gevoel, het stoppen met roken gaat mijn dit keer echt lukken.