Bloggen?

Al jaren lang loop ik rond met het idee om te gaan bloggen of te vloggen, telkens doe ik het maar niet puur vanuit mijn onzekerheid. Ik loop dan met de gedachten rond, straks vinden de mensen het stom of raar wat ik schrijf, nee het is niet raar dat ben ik mij ook wel van bewust geworden.

Mijn kwetsbaarheid

Ik ga mijn kwetsbaarheid niet meer verbergen, mensen mogen die kwetsbaarheid best zien. Ik ben net als anderen niet perfect ook al willen we dat soms heel graag uitstralen, juist die niet perfecte kant kan mij sieren. Ik wil mijn lezers iets meegeven, meegeven dat je echt niet perfect hoeft te zijn. Ik ga mij dan ook niet verschuilen, iedereen mag weten dat ik moeite heb foutloos te schrijven, dat ik soms oog voor details uit het oog verlies.

Bloggen of vloggen

Ga ik nu bloggen of vloggen, ik ga toch eerst eens beginnen met bloggen. Tja nu ik weet dat ik wil gaan bloggen waar ga dan over bloggen? Ik heb zoveel interesses waar ga ik dan keuzes in maken? Ik bepaal gewoon de dag zelf over welke onderwerp ik die dag wil gaan schrijven.

Mijn onderwerp

Zoals vandaag heb ik dan het onderwerp bloggen genomen, schrijven over mijn idee om te gaan bloggen.