Unity 3D Tutorials

Toch even weer unity 3D geopend en begonnen met de tutorials, unity 3D is een software pakket waarmee je games kunt ontwikkelen en is voor ieder beginner gemakkelijk te krijgen. Voor persoonlijk gebruik kun je unity gratis downloaden via de website van unity 3D .

Space shooter tutorial

Space shooter tutorial is gemaakt met de versie 4.1 voor gebruikers van de nieuwe versie 5.4.3 moeten even de upgrade pdf even downloaden omdat bepaalde codes niet meer werken met unity3D 5.4.3. De tutorial begind met dat je de buildingsetting moet aanpassen naar webplayer alleen die mogelijkheid zit niet in de 5.4.3 versie ik heb webgl gekozen.

Bij de game venster is geen web, maar je kunt heel makkelijk zelf die invoegen.

De tutorial is wel eens waar in het Engels, maar hij wordt best eenvoudig uitgelegd en voor een beginner erg goed te doen.