14 dagen gestopt

Het is alweer 15 dagen geleden dat ik voor het laatst een sigaret heb op gestoken! Ik ben dan ook erg blij dat ik zyban er naast gebruik, zonder zyban was het mij denk ik wel erg zwaar geworden.

Maar het is nog steeds niet een knop omzetten hoor, het is en blijft een serieuze verslaving waarvan je moet afkikken. Je eigen motivatie is het aller belangrijkste om te kunnen stoppen, je eigen wil en driefveer geeft je de kracht om door te zetten.

Ik ben heel eerlijk, ook mij is het niet in een keer gelukt hoor! Ook ik heb het wel zo vaak geprobeerd, en telkens was het voor een ander. Je bent echt geen loser hoor als je het niet is gelukt, maar je bent er nog niet aan toe om te stoppen. Als het jou persoonlijke motivatie er is, dan gaat je het ook echt wel lukken.

Ik ga nu weer naar de volgende 7 dagen, en ook voor mij is het nog een gevecht tegen de drang van die sigaret.